search
Конфіденційність | Pharmasco | Медична компанія Фармаско Україна

Користуючись цим веб-сайтом та іншими промо-сайтами, які належать ТОВ "НВК "ФАРМАСКО" (далі - Товариство) на правах інтелектуальної власності, ви даєте згоду на збір та використання інформації згідно з цією політикою конфіденційності. Ви також погоджуєтесь з тим, що Товариство може періодично вносити зміни, додавати та видаляти або оновлювати цю політику конфіденційності на власний розсуд без будь-якого попереднього повідомлення. Використання основних функціональних можливостей сайту не вимагає та не потребує від користувачів попередньої реєстрації чи повідомлення персональних даних. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання Сайту.

 

Ми зберігаємо Ваші дані відповідно до чинного законодавства, Закону України “Про захист персональних даних” №2297-VI від 01.06.2010 р. (зі змінами та доповненнями).

Товариство зазначає, що не розголошує третім особам Вашу персональну інформацію, яку Ви можете повідомляти через форми зворотного зв’язку на Сайті та/або електронною поштою. Ця інформація використовуватиметься виключно з метою надання Вам максимально вичерпної відповіді на Ваші запити. Використовуючи форми зворотного зв'язку Сайту або адреси електронної пошти, вказані на цьому Сайті, Ви надаєте свою однозначну згоду на обробку Товариством наданих Вами персональних даних. Товариство не буде обробляти Ваші персональні дані без Вашої згоди. Під час обробки Ваших особистих даних Товариство зобов’язується діяти у повній відповідності з дійсними міжнародними стандартами безпеки і конфіденційності. Водночас Товариство забезпечує дотримання її персоналом суворих стандартів безпеки і конфіденційності.

Відповідно до Закону України "Про захист персональних даних", Ви маєте право:

1) знати про джерела збирання, місцеперебування своїх персональних даних, мету їх обробки, місцеперебування або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є неправдивими;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є неправдивими чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Відповідні запити Ви можете направляти на адресу Товариства, шляхом заповнення та направлення форми зворотного зв'язку на Сайті та/або з використанням наступного поштової адреси: 07302, Київська обл, м. Вишгород, вул. Шолуденка, 15 Г та/або надішліть електронне повідомлення на адресу: contact@pharmasco.com

Ми зберігаємо вашу персональну інформацію протягом періоду часу, який є необхідним для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності, якщо тільки більш тривалий термін зберігання не є необхідним або забороненим чинним законодавством.